Υπηρεσίες Laptop

Υπηρεσίες Laptop
Σπασμένη οθόνη? Ραγισμένο πλαστικό? Χαλασμένο πληκτρολόγιο? Δεν υπάρχει βλάβη που δεν καλύπτουμε. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα καλέστε μας για προσφορά. Για τις υπηρεσίες laptop προσφέρουμε Πανελλαδική κάλυψη με αποστολή/παραλαβή ΕΛΤΑ/Courier στο χώρο σας!

Αντικατάσταση σπασμένης οθόνης (lcd panel replacement) Έσπασε η οθόνη σας και το κόστος επισκευής στην Αντιπροσωπεία είναι υπέρογκο? Αντικαθιστούμε οθόνες σε οποιοδήποτε μοντέλο laptop/netbook με το μισό κόστος. Καλύπτουμε όλες τις μάρκες (7 έως 20,1 ίντσες). Δυνατότητα παραλαβής-παράδοσης Πανελλαδικά.
Αντικατάσταση inverter οθόνης (screen inverter) Το ελαττωματικό inverter αποτελεί μια από τις συνηθέστερες βλάβες στους φορητούς υπολογιστές. Πρόκειται για μια μικρή πλακέτα που τροφοδοτεί την οθόνη με ρεύμα για να έχουμε την απαραίτητη φωτεινότητα. Όταν χαλάσει λοιπόν, το αποτέλεσμα είναι μαύρη οθόνη. Με τοποθέτηση καινούριας πλακέτας inverter το πρόβλημα λύνεται.
Αντικατάσταση-επιδιόρθωση πλαστικών μερών / σασί Πολλές φορές από απροσεξία δική μας ή τρίτων σπάει/ραγίζει κάποιο τμήμα του laptop. Το πρόβλημα εκτός από το αισθητικό κομμάτι μπορεί να παρουσιαστεί και σε επίπεδο λειτουργικότητας (παράδειγμα: δεν στηρίζεται σωστά η οθόνη). Αναλαμβάνουμε επιδιορθώσεις για παντός είδους χτυπήματα/ραγίσματα.

Επιδιόρθωση βύσματος τροφοδοσίας (power jack restoration) Το βύσμα τροφοδοσίας του φορτιστή ,καθώς και η υποδοχή του πάνω στο laptop ,αποτελούν ευπαθή σημεία που μπορούν πολύ εύκολα να ξεκολλήσουν ή ακόμα και να σπάσουν. Σε περίπτωση βλάβης ,η αντικατάσταση είναι επιβεβλημένη προκειμένου να επανέλθει η ομαλή τροφοδότηση του υπολογιστή.
Μοντάρισμα σασί (case/bezel modding) Το Laptop σήμερα είναι κάτι παραπάνω από εργαλείο δουλειάς. Είναι προσωπικό & ξεχωριστό για τον κάθε χρήστη… Βαρεθήκατε τα μονότονα γκρίζα χρώματα? Πως θα σας φαινόταν το laptop σας ”ντυμένο” στα χρώματα της αγαπημένης σας ομάδας? Θα θέλατε να φαίνεται χαρακτό το όνομα σας στο καπάκι?… Ιδέες υπάρχουν πολλές! Εμείς απλώς υλοποιούμε την φαντασία σας…
Επίλυση προβλημάτων υπερθέρμανσης Τα laptops είναι ουσιαστικά κανονικοί υπολογιστές (tower pc) σε πολύ μικρότερο μέγεθος. Για αυτό ακριβώς το λόγο παρουσιάζουν συχνά προβλήματα υπερθέρμανσης. Λόγω μεγέθους δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος για σωστή απαγωγή θερμότητας. Με τη χρήση, το εσωτερικό γεμίζει σιγά σιγά σκόνη κάνοντας το πρόβλημα ακόμα πιο έντονο. Με ενδελεχή καθαρισμό στο εσωτερικό του laptop, η θερμοκρασία μειώνεται και η λειτουργικότητα βελτιώνεται αισθητά.
Αναβάθμιση εξαρτημάτων (hardware upgrades) Έχετε παλιό laptop και σκέφτεστε να αγοράσετε καινούριο? Ίσως δεν χρειάζεται. Μπορείτε να το αναβαθμίσετε με πολύ μικρότερο κόστος. Οι επιδόσεις του laptop σας μπορούν να αυξηθούν εντυπωσιακά με μια σωστή (κόστος /απόδοση) αναβάθμιση.
Καθαρισμός από υγρά Καφές , κόκα κόλα, γάλα, νερό και πολλά ακόμη υγρά ,απειλούν καθημερινά το φορητό υπολογιστή μας! Αν η μέρα πάει στραβά, ο ζεστός καφές που μόλις φτιάξατε θα πέσει πάνω στο πληκτρολόγιο του laptop … Αναλαμβάνουμε τον πλήρη καθαρισμό laptop από υγρά και την επαναφορά του σε λειτουργική κατάσταση.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s